Екип на bTV договори незаконен трафик на мигранти през българска граница

...
Екип на bTV договори незаконен трафик на мигранти през българска граница
Коментари Харесай

Мажд Алгафари за каналджиите: Те рекламират маршрути сякаш продават сирене

Екип на bTV контракти противозаконен трафик на мигранти през българска граница към Германия. Това стана напълно елементарно през телефон, оставен публикация за транспорт в обществените мрежи.

Оказа се, че трафикът на противозаконни мигранти към и през България всеобщо и необезспокоявано се популяризира с десетки видеоклипове, на които незаконно преминаващите демонстрират образно и се хвалят с триумфа си.

Трафикът на противозаконни мигранти към и през България умерено се популяризира с видеоклипове онлайн

Преводачът и арабист Мажд Алгафари разяснява, че каналджиите са станали доста нагли.

„ Те популяризират направления като че ли продават сирене. Продават карти с обозначени на тях точки на мигрантите. Основните уредници са в Турция и всичко се случва в специфични офиси. Взимат се 2000 евро от мигрант, дават се на превозващите по 200 евро на човек, които ги извеждат също получава сума. Разпределят се по веригата “, сподели специалистът.

Те са декларирали, че идват от Сирия през Турция

Самите клипове с това по какъв начин се прави дупка в оградата на турско-българската ни граница е публичен в обществените мрежи. Той е точно рекламен. Всеки може да види десетки като него. Въпреки че противозаконният трафик на хора е закононарушение и планува затвор.

Вижте още във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР